Vacature leerkracht

07 december 2023
Stichting voor Montessori-onderwijs Zuidoost Nederland (MOZON) is op zoek naar een Leerkracht (wtf in overleg).
Ieder kind maakt zijn eigen ontwikkeling door en verschilt daarin van anderen. Het uitgangspunt bij MOZON is dat een kind een natuurlijke behoefte tot zelfontwikkeling heeft. 'Help het mij zelf te doen!'

In ons onderwijs volgt de leerkracht de ontwikkeling, en dus de behoefte van het kind, en speelt hierop in door de juiste omgeving en materialen aan te bieden. Op het juiste moment. Op deze manier leert een kind zoveel mogelijk in zijn eigen tempo.

Wie zijn wij?
MOZON bestaat uit vier basisscholen en verzorgt montessorionderwijs in de regio Zuidoost Nederland. De scholen van MOZON hebben de collectieve ambitie om ruimte te creëren voor kinderen in een opvoedingsklimaat volgens de principes van Maria Montessori. Zij zijn hierin richtinggevend met vier kleurrijke regionale montessoricentra in Helmond, Venlo, Venray en Weert.

MOZON is onderscheidend door gedrevenheid, kwaliteit, durf en zelfstandigheid. Optimisme, respect voor anderen, humor en plezier zijn belangrijke kernwaarden. De missie luidt dan ook: 'MOZON helpt gedreven richting geven aan de toekomst van kinderen'.

Wie zoeken wij?
Ben jij op zoek naar een leuke groep, en leuke collega's? Laat jij leerlingen zijn wie ze zijn en laat je ze hun talenten ontdekken? Heb je affiniteit met het montessorionderwijs? Ben je bovendien op zoek naar collega's die samen met jou willen werken aan een stabiele basis in een prettige sfeer?

Wat bieden wij?
  • een interessante, prettige en informele werkomgeving;
  • een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, waarna bij gebleken geschiktheid overgegaan kan worden tot een vast dienstverband;
  • arbeidsvoorwaarden conform CAO PO. De functie is ingeschaald conform de CAO-PO;
  • een moderne montessorischool die streeft naar kwaliteitsonderwijs waar kinderen het middelpunt zijn;
  • de invulling, locatie en startdatum zal in overleg plaatsvinden.

Geïnteresseerd?
Stuur dan je motivatiebrief voorzien van je cv, per mail uiterlijk 7 januari 2024 naar:
Benoemingscommissie stichting MOZON, info@mozon.nl.

Voor meer informatie over de vacature én over onze scholen kun je contact opnemen met het bestuurskantoor op telefoonnummer 0495-547998 en/of op de website en www.mozon.nl.Sollicitatiegesprekken vinden in overleg plaats.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Facebook

Stichting voor Montessori-onderwijs
Zuidoost Nederland
Noordkade 2f
6003 ND Weert
(0495) 547998
info@mozon.nl