Vacature directeur Montessorischool Helmond

12 september 2023
Montessorischool Helmond is met ingang van 1 januari 2024 op zoek naar een directeur (0,8 wtf).
Wie zijn wij?
Montessorischool Helmond is één van de vier scholen van de stichting voor Montessori-onderwijs Zuidoost Nederland (MOZON). In 1983 is de school door ouders gesticht in de wijk Brouwhuis, de school is een echte wijkschool. Op dit moment bezoeken zo'n 170 leerlingen de school, verdeeld over onder- midden- en bovenbouwgroepen. Er wordt gewerkt volgens de principes van Maria Montessori en ons onderwijs is voortdurend in ontwikkeling door nieuwe didactische, pedagogische en maatschappelijke inzichten. We zijn trots op onze school.

Wij zoeken
een directeur die sturing geeft aan het team op een open, zichtbare en transparante wijze. Een directeur die vanuit vertrouwen de medewerkers in hun kracht kan zetten en door laat ontwikkelen. Een ervaren en toegankelijke leidinggevende die staat voor goed en vernieuwend montessorionderwijs, bij voorkeur met een montessoribevoegdheid.

Samen met je team zet je de ingezette ontwikkeling voort naar kwalitatief goed montessorionderwijs. Daarnaast zet je de goede samenwerking voort met de naastgelegen Montessori Kinderopvang. Buiten de school zorg je voor de juiste samenwerkingen en gaat de verbinding aan. Je verstevigt en draagt de visie van de school uit, binnen MOZON en daarbuiten met alle samenwerkingspartners. Je onderschrijft het belang van betrokken ouders en weet hen op gebruikelijke én minder gebruikelijke manieren bij de school te betrekken. Bij voorkeur heb je de schoolleidersopleiding afgerond of ben je bereid deze te behalen.

Ben jij de directeur die vanuit een voorbeeldrol leiding geeft en een krachtige vernieuwende visie op montessorionderwijs heeft?

Dan zoeken wij jou!

Wij bieden jou
een open, prettige werksfeer en een enthousiast en collegiaal team. Een moderne montessorischool die streeft naar kwaliteitsonderwijs waar kinderen het middelpunt zijn. Een dynamische werkomgeving waar je wordt gewaardeerd om jouw expertise. De functie is ingeschaald in salarisschaal 12 van de CAO-PO. Het betreft een tijdelijke benoeming met uitzicht op vast.

Ben jij de directeur die we zoeken?
Stuur dan je motivatiebrief, voorzien van je CV, per mail uiterlijk 4 oktober 2023 naar info@mozon.nl.


De gesprekken met de kandidaten zijn gepland op 11 en 12 oktober 2023. Een assessment kan onderdeel van de sollicitatieprocedure zijn.

Meer informatie over de functie en de procedure kun je opvragen bij Cecile Picciau, via info@mozon.nl of 0495-547998.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Facebook

Stichting voor Montessori-onderwijs
Zuidoost Nederland
Noordkade 2f
6003 ND Weert
(0495) 547998
info@mozon.nl