Open dag Montessorischool Helmond

23 februari 2018
Op 17 maart houdt Montessorischool Helmond van 10 uur tot 12 uur haar open dag aan de Dinkelstraat 65 in Brouwhuis Helmond.
De dag staat in het thema " The sky is the limit!"  
 
U kunt die dag een rondleiding volgen om alle informatie te ontvangen over het montessorionderwijs. 
Op 17 maart zijn er kinderen aan het werk in de klas om u een beeld te geven van de dagelijkse gang van zaken.   
Kinderen krijgen alle kans hun talent te ontwikkelen. Uw kind mag zijn wie het is!   
 
Wij leren uw kind meer dan goed kunnen rekenen! Belangrijke vaardigheden zoals; goed plannen, zelfstandigheid en het durven nemen van initiatieven worden dagelijks aangeleerd.  
Kinderen van onze school hebben geleerd om vanuit rust, veiligheid en een duidelijke structuur zich goed te kunnen redden in de maatschappij.  
Onze school staat voor goed onderwijs, dat warm en persoonlijk is. De school heeft het vignet Gezonde School sociaal emotioneel en voeding behaald. 
 
Wist u dat alle kinderen; 
Vanaf groep 1t/m 8 Engels leren? Ze in de pauze Henk, het varkentje, mogen verzorgen in de kinderboerderij? Kinderen op het verkeersplein veilig leren oversteken? Het natuurspeelterrein een fijne klauterspeelplek is? Er voor alle kinderen Rots en watertraining is om vol zelfvertrouwen de wereld in te stappen? Voor het slimme kind er elke week de Eureka!Groep is?   
 
En wist u dat wij de Montessori Kinderopvang hebben? En dat zij de deuren ook open hebben op 17 maart van 10 tot 12 uur? Kom gerust even binnen!

Facebook

Stichting voor Montessori-onderwijs
Zuidoost Nederland
Noordkade 2f
6003 ND Weert
(0495) 547998
info@mozon.nl